BLACK & YELLOW









track pants yellow red groc fashion moda zara

track pants yellow red groc fashion moda parfois
Jaqueta: Zara  / Jersei: Mango  / Pantalons: Zara  /  Sabates: Zara  /  Rellotge: Parfois


Bona tarda a tothom!!

Com cada dijous, toca post de moda. I avui ho fem amb la combinació de dues tendències. Els track pants i els jerseis de pèl. Dels track pants ja us en vam parar anteriorment en aquest post (si tens curiositat per saber una altra manera de com combinar-los, no dubtis en fer-li una ullada). Aquesta tendència ha agafat tanta fama que les marques s'han vist obligades a innovar i crear estils diferents de pantalons. Com veiem al post d'avui, us mostrem uns texans negres amb la línia vermella i blanca al lateral del pantaló. Així que ja no només trobem els track pants en l'estil jogger, sinó que també podem optar per un model més arrapat, un texà.

Per donar-li un toc d'energia i alegria al look s'ha combinat amb un jersei de pèl de color groc. Aquest color ha anat agafant terreny durant la temporada tardor-hivern 2017. Podem trobar tot tipus de peces com  sabates, jaquetes, bufandes, accessoris,... Combinant-lo amb negre queda ideal!
Per acabar de completar l'outfit s'ha optat per una jaqueta gruixuda negra (perfecte per a l'hivern), i unes sabates negres.

No oblideu que si voleu ens podeu seguir al nostre instagram i al facebook!

Ens veiem demà!!

Comentarios

Entradas populares