MITSUMI BANYOLES - SUSHI

Arròs al vapor, fideus Yakisoba de vedella, tataki de tonyina i especial 12 peçes mitsumi



Tataki de tonyina

Dorayaki

Mochi de mango






Bon dia a tothom!!
Tens ganes de provar un restaurant nou i a més a més tastar una deliciosa gastronomia diferent de la que estàs acostumat? Avui us descobrirem el Mitsumi, un restaurant situat a Banyoles basat en la cuina japonesa, especialment el sushi. El restaurant és relativament nou (va obrir el passat mes d'abril) però la veritat és que s'ha guanyat un renom a Banyoles. Els seus plats estan treballats i cuidats al detall, i el resultat final és excel·lent!

És un restaurant ideal per compartir els plats. D'aquest manera pots gaudir i degustar una gran varietat de plats. En el nostre cas vam demanar els fideus Yakisoba de pollastre, vol d'arròs al vapor, el variat de sushi mitsumi de 12 peçes (4 makis de salmó/tonyina, 4 nigiris de salmó/tonyina i 4 sashimis de salmó/tonyina). Maki, nigiri, sashimi,.. Què són?? Ús expliquem la diferència:

  • Makis: rotllos d'arròs, alga nori (que és negra) i els ingredients que es vulguin afegir
  • Nigiris: arròs modelat en forma cilíndrica i a sobre s'hi col·loca una tira de peix cru (normalment és salmó o tonyina)
  • Sashimi: no té arròs, és una sola tira de peix (salmó o tonyina) cru

Els fideus Yakisoba de pollastre són ideals per aquells que no siguin molt fans del sushi i el menjar cru. Els ingredients principals són fideus udon (fideu gruixut fet de farina i típic de Japó), pollastre cuit, verduretes i soja. L'arròs al vapor seria també una altra opció per aquells no tant atrevits.

De postres vam tastar el famós Dorayaki i els mochis de mango. El Dorayaki és un dolç japonès que consisteix en dos pastissets rodons farcits d'anko (una mongeta dolça) i xocolata. El seu gust recorda als pancakes de xocolata. El mochi està fet d'una pasta d'arròs i a l'interior hi té gelat de mango. El seu gust és dolç.

Finalment, voldríem destacar que el Mitsumi és un restaurant on la relació qualitat preu està molt bé!
Esperem que us animeu a provar el restaurant. Fins demà!!


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares