DESFILADA JULIETTE (VÍDEO)


Bona tarda!!
El passat diumenge 19 de novembre ens van convidar al Serrat de Figueró (a Taradell, Vic). Durant el cap de setmana s'hi va organitzar un petit market anomenat Gastro & Fashion Event, on es fusionava la gastronomia i la moda. Les instal·lacions són propietat del cuiner Nandu Jubany, el qual es va encarregar de cuinar i servir canapès per al públic.

L'esdeveniment estava separat en dues parts: el market i diverses desfilades. En el marcat podies trobar des de jaquetes per anar a la neu, vestits de festa, complements i accessoris, mobles, dolços,..

Nosaltres volem destacar en especial la marca Juliette (la qual en vam parlar ja en un post anterior). La jove dissenyadora emergent s'inspira amb el caràcter de les noves generacions de noies joves amb molta personalitat.
A la desfilada va presentar la seva col·lecció d'alta costura "Black Swan". Està inspirada en la pel·lícula del Cigne Negre i la constitueixen 8 vestits. El primer vestit és d'un blanc pur que simbolitza la innocència de la protagonista al principi de la pel·lícula. A partir del segon disseny es podrà anar veient la trajectòria del cigne blanc transformant-se amb el poderós cigne negre.

Podeu trobar més informació sobre Juliette a:
   Instagram: @juliette_julss
   Web: julietteclothing.wordpress.com
   Mail: julietteclothing@gmail.com

Comentarios

Entradas populares